NORSAR ønsker å styrke teamet som arbeider med programvareutvikling. Våre programvareutviklere arbeider med spennende og krevende utviklingsprosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Vi har et sterkt fagmiljø innen programmering og realfag. 

Arbeidsoppgaver vil være:

Arbeidsoppgavene vil være varierte og skjer i nært samarbeid med eksperter innenfor jordskjelvanalyse, bølgeforplantning, infralyd, maskinlæring og atombombedeteksjon. Avdelingen etablerer prototyper for nye programvareløsninger som brukes i prosjekter og som grunnlag for tjenester og kommersielle produkter til ulike kunder. Du vil jobbe med alle faser av produktutviklingen, fra analyser og 'architectural design' til implementering, testing og vedlikehold.

Du vil få bruke state-of-the-art utviklingsverktøy og metoder. Jobbe med og lære om seismologi og seismikk, signalanalyse, web-baserte løsninger og real-time datainnsamling. Arbeidssted er Kjeller. 

Kvalifikasjoner:

Vi ser for oss at du har mer enn 2 års erfaring som programmerer med en bakgrunn som tilsvarer mastergrad i informatikk og en sterk interesse for realfag.

Ønsket bakgrunn:

  • God forståelse for software design og arkitektur
  • Evne til å sette seg inn i nye problemstillinger og modne prototyper til funksjonell programvare
  • Meget gode evner i objektorientert design, programmering (Python/C++/Javascript) og testing
  • Erfaring fra ‘cross plattform’ og klient-server utvikling
  • Ønskelig med erfaring av Qt, QWT, VTK og OpenGL, samt MongoDB.
  • Gjerne erfaring fra andre områder som databaser, C#, CLI, og Fortran

Vi søker en omgjengelig person som er proaktiv, en god lagspiller og er resultatorientert og selvstendig. En «problemløser».

Muligheter:

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som setter krav til selvstendighet, initiativ og ansvarsfølelse. Vi tilbyr fleksible arbeidsvilkår, konkurransedyktig lønn og en god pensjonsordning.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, så ta kontakt med Arve E. Mjelva på telefon 902 00 282, e-mail  ,eller personalkoordinator Toril Tømte telefon 951 48 380, e-mail , og besøk vår hjemmeside http://www.norsar.no.

Søknad med CV sendes til  snarest.