NORSAR ønsker å styrke teamet som arbeider med programvareutvikling. Våre programvareutviklere arbeider tett med forskerne for å etablere og utvikle prototyper, systemer som betjener flere prosjekter og kommersielle programvareløsninger.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til vår prosjektportefølje og skjer i nært samarbeid med forskerne innenfor jordskjelvanalyse, bølgeforplantning, infralyd og atombombedeteksjon. Avdelingen etablerer prototyper for nye programvareløsninger som brukes i prosjekter og som grunnlag for tjenester til ulike kunder. I tillegg har avdelingen ansvar for å videreutvikle og vedlikeholde systemet for automatisk prosessering og deteksjon av atomprøvesprengninger og jordskjelv. Arbeidssted er Kjeller.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig med mastergrad innen informatikk og relevant erfaring fra programvareutvikling.

Ønsket bakgrunn:

  • God forståelse for software design og arkitektur
  • Evne til å sette seg inn i nye problemstillinger og modne prototyper til funksjonell programvare
  • Meget god erfaring i objektorientert design, programmering (Python/C++/C/Javascript), brukergrensesnitt (Qt) og grafisk visualisering (QWT/VTK/OpenGL)
  • Erfaring fra smidig programutvikling og git
  • Erfaring fra utvikling på Windows og Linux plattform
  • Erfaring fra andre områder som databaser, C#, CLI, Fortran, er et pluss.

Vi søker en omgjengelig person som er proaktiv, en god lagspiller og er resultatorientert og selvstendig.

Muligheter

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som setter krav til selvstendighet, initiativ og ansvarsfølelse. Vi tilbyr fleksible arbeidsvilkår, konkurransedyktig lønn og en god pensjonsordning.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, så ta kontakt med på telefon 902 00 282, eller personalkoordinator telefon 951 48 380, og besøk våre hjemmesider www.norsar.no.

Søknad med CV sendes til snarest.